Vaatteita netistä

Ostan vaatteet itse kokonaan netistä. Se on mielestäni sekä järkevää että mukavaa. Siksi annan näin alkuun lukijoillekin pienen tietopaketin siitä, mitä kaikkea netistä voi tilata.

volcom-syysvaatteet-verkkokaupoissa-vaatekauppoja

Netin verkkokaupat ovat hyvin helppokäyttöisiä. Voit kaikessa rauhassa tutkiskella valikoimia kotonasi. Vaatteista on usein monta eri kuvaa eri kuvakulmista helpottamassa päätöstäsi. Usein myös esitellään samantapaisia, sinua mahdollisesti kiinnostavia tuotteita. Mikäli haluat tilata tuotteen, valitset koon ja mahdollisesti värin ja lisäät tuotteen ostoskoriin. Seuraavaksi voit jatkaa shoppailua tai siirtyä kassalle. Valitse kassalla toimitusvaihtoehto ja haluamasi maksutapa. Tarkista aina tilauksesi ennen maksamista. Tarkista tilaus myös, kun se saapuu kotiisi, jotta näet että paketti sisältää kaiken minkä tilasit ja että vaatteet ovat hyvässä kunnossa.

Ostamalla vaatteet netistä säästää sekä aikaa että rahaa. Suomalaiset verkkokaupat ovat turvallisia ja asiakaspalvelu on korkeatasoista. Markkinoiden jatkuva laajeneminen tarkoittaa, että kuluttajallekin tarjoutuu parempia mahdollisuuksia. Kunhan muistaa käyttää harkintaa ja tarkoin tutkia eri kauppojen kauppaehdot, voi vaatteet netistä ostamalla tehdä todellisia löytöjä.

Spartoo ja muut netin suuret kenkäkaupat (Spartoon lisäksi: Brandos, Ellos, Heppo, Cellbes)

Monet tilaavat nykyään kenkänsä Internetistä. Spartoo ja muut netin suuret kenkäkaupat, kuten Brandos, Ellos, Heppos ja Cellbes, tarjoavat asiakkailleen lyömättömät hinnat ja monipuolisen asiantuntevan palvelun. Verkkokaupat pystyvät tarjoamaan asiakkailleen normaaleja kauppoja edullisemmat hinnat. Verkkokauppojen valikoima on yleensä myös laajempi ja volyymit suurempia. Spartoo ja muut netin suuret kenkäkaupat tarjoavat luotettavaa ja turvallista palvelua edulliseen hintaan. Koska kaupat myyvät kenkiä Internetissä, ei niillä ole fyysisten kauppojen tilarajoituksia, mutta varastot ovat suuret. Tämän takia verkkokaupat pystyvät myymään esimerkiksi harvinaisempia pieniä ja suuria kokoja.

Spartoo perustettiin Ranskassa vuonna 2006. Spartoon verkkokauppa toimii yli 20 eri maassa ja tarjolla on yli 25 000 kenkämallia yli 500 merkiltä. Yhtiön verkkosivuilla vierailee yli 12 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Spartoo myy sekä naisten, miesten että lasten kenkiä. Tyylit vaihtelevat arkisista käyttökengistä ylellisiin juhlakenkiin ja klassisiin malleihin.

Brandos on Suomen suurin netissä toimiva kenkäkauppa. Brandos pyrkii tarjoamaan kaikenlaisia kenkiä kaikenlaisille ihmisille. Suuren valikoiman ansiosta jokaisen on helppo löytää juuri itselleen sopivat kengät. Brandos aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2008 ja on sen jälkeen noussut Suomen suosituimmaksi kenkäkaupaksi netissä. Brandosin valikoimista löydät lähes 500 merkkiä ja 22 tuhatta eri tuotetta. Brandos myy sekä naisten, miesten että lasten kenkiä kaikenikäisille ja -tyylisille ihmisille.

Ellos on jo vuonna 1947 Ruotsissa perustettu yritys, joka aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1987. Yhtiö aloitti postimyyntiyrityksenä, mutta on sittemmin luonnollisesti siirtynyt verkkoon. Ellos myy kenkien lisäksi monia muita tuotteita, kuten vaatteita, elektroniikkaa, matkoja ja sisustustarvikkeita. Viime aikoina Ellos on alkanut myöntämään myös kulutusluottoja.

Heppo myy netissä kenkiä ja kenkätarvikkeita naisille, miehille ja lapsille. Heppon varastosta löytyvät kaikentyyliset kengät kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Heppolta tilatessa toimitus on aina ilmainen. Myös kenkien vaihtaminen ja palautus on ilmaista. Heppo kuuluu CDON Groupiin, Pohjoismaiden johtavaan Internetkauppaan erikoistuneeseen konserniin. Heppo aloitti toimintansa vuonna 2010.

Cellbes aloitti toimintansa Ruotsissa vuonna 1954. Cellbes myy kenkien lisäksi myös vaatteita, kodintekstiilejä sekä myöntää lainoja rahoitusyhtiönsä kautta. Cellbes myy naisten, miesten ja lasten kenkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

93 − 92 =