Piilolinssejä alennuksella

Heippa! Edellisestä postauksesta onkin kulunut jo tovi. Nyt on mua taas onni potkaissut, kun oikeasti jouduin huonon näköni takia hommaamaan alkuun silmälasit. Minulla kuitenkin meni niihin ihan tyystin hermot ja päätin hommata itselleni oikeat piilolinssit. Oikeastaan ei vähiten niissä innostanut se silmien värin vaihtamisen mahdollisuus. Vitsit, eikö olis aika makeeta olla yhtäkkiä ruskea silmäinen blondi! 🙂

Ostin ekat piilarini ihan silmälasiliikkeestä, koska pitihän mun käydä ihan silmälääkärillä ja mitattiin sit vahvuudet ja koitettiin eri linssejä, mitkä passais mun silmilleni. Nuot piilarit maksoivat yhdet pari eli noin kuukauden linssit 20e! Joku ihana ihminen minulle sitten kävi vinkkaamassa, että helou jante, voisit ostaa myös netistä noi sun piilarit! Hän sitten tulee kertoon, että meneppäs piilareita.com sivulle ja etsi ittelles parhaat alennuskoodit ja tilaile sitä kautta itselles yli puolet siis totta yli PUOLET halvemmalla piilolinssit! Siis voitteko käsittää, miten onnellinen olin!

Minä sitten tilasin tuota kautta itselleni alennuskoodilla oikeasti ne ruskeat piilolinssit siis kuukausi linssit! Vitsit makea, kun ihan oikeasti niinkun itselläni vaihtui silmien väri! Tyypit tietysti ihan ihmeissään, kun minä tuun ihan eri värisillä silmillä kahville. Minun silmiini passasivat tosi hyvin Abore Dare merkkiset linssit. Käytän siis pääasiassa kuukausipiilareita nyt.

piilarikuva

 

Voisin kyllä esitellä teille vielä eri piilolinssityypit:

Kertakäyttöpiilolinssit ovat siis kerran käytettävissä olevat piilarit. Joka päivä silmiin laitetaan uudet linssit ja niitä voi käyttää vain kerran. Tällaisia linssejä suosivat erityisesti sellaiset ihmiset, jotka  käyttävät harvoin piilareita. Kertakäyttöiset ovat siis tosi helppoja ja yksinkertaisia käyttää ja myös erittäin hygienisiä.

Jatkuvakäyttöiset piilolinssit ovat tosi huikeat sellaiselle, joka käyttää aina linssejä. Tällaiset siis laitetaan vain silmiin ja annetaan olla vaikka 30 päivää putkeen ja sitten vaihdetaan. Nämä piilolinssit läpäisevät jopa kuusi kertaa tehokkaammin happea, joten nämä päässä voi jopa nukkua! Näistä haaveilen itse ja varmasti tulenkin vaihtamaan tuollaiset jossain vaiheessa.

Kuukausilinssit, jotka siis on mullakin, ovat myös kuukauden käytettävissä. Näissä on kuitenkin erona jatkuvakäyttöisiin piilareihin verrattuna se, että nämä otetaan joka ilta pois päästä, puhdistetaan ja desinfioidaan ja laitetaan aamulla uudelleen päähän.

Vuosi- ja puolivuotispiilolinssit ovat sellaiset, joita voi käyttää noinkin pitkän ajan! Nämä vain täytyy ottaa joka ilta pois silmistä ja hoitaa hyvin. Lisäksi on myös moniteho piilolinssit kehitetty. Itse en ole niihin juurikaan perehtynyt, mutta kuulin eräältä tuttavalta, että ovat kuulemma tosi kätevät ja helpompi esimerkiksi lukea niillä entä monitehosilmälaseilla.

Onpas nykyisin monenlaisia vaihtoehtoja näissä piilarivalinnoissakin. Se on uskomatonta, kun on niin hyvät nuo munkin piilarit, että voi vaan unohtaa, että on edes huono näkö. Kunhan vain muistaa hoitaa hyvin linssit niin ei tule silmiinkään tulehduksia ja rasittumia niin paljon. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =