Juoksukengät netistä

Moi taas!
Vierähtipä taas edellisestä postauksesta. Se on just tätä ku kirjottaa paria eri blogia eri aiheista, ni sillon joku aina jää. Mut ei se mitään, tänne on kiva aina sillon tällöin kirjoittaa.

Tää on tää mun shoppailublogi, joten nyt kirjoitan uusimmasta hankinnastani, nimittäin Niken juoksulenkkareista. Alkaa olla jo sen verran lämpäreitä noissa asfalttiteissä, että alkaa juoksukelit olla ihan hetken päästä käsillä! Sitä paitsi olen pian lähdössä Italiaan lomalle viikoksi ja aion siellä todellakin käydä aamulenkillä, jos en nyt joka aamu niin monesti! Siksikin oli saatava uudet juoksukengät!

Mun edelliset juoksukengät oli jo puhki, oon juossu niillä ehkä kaks kesää ja aattelin ottaa ne tänä talvena talvilenkkareiksi ja ruuvata pohjiin nastat. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että nastoja ei ehkä tarvitakaan, koska tiet alkaa olla sulat ja pääsee ihan asfaltille hölkkäileen.

Mulla oli tossa joitakin vaihtoehtoja juoksukengiksi, mutta jotenkin nuo Niket oli nyt se juttu! Oli niin huikeita uusia malleja ja kuoseja nyt että ei voinut vastustaa! Siellä oli ihania värejä, kuten sellasta persikkaista nudea ja kirkkaanpunaista.. Pistin kuitenkin tilaukseen loppujen lopuksi valkoiset Airmaxit, jotka on ihan uutta mallia!

nike-airmax-juoksukengat

Nike Airmax juoksulenkkareissa on jonkun verran pehmustettu ja vaimennettu tuo pohja, mutta ei noita nyt sellaisiksi aivan geelikengiksikään voi kutsua. En oo kokeillut noita jalkaan , joten melko paljon jännittää, onko nuo sitten edes hyvät. Tilasin kuitenkin kaksi kokoa, joten voin ottaa sentään niistä sopivammat. Tilasin nuo Zalandolta.

Tuolla Kenkäkaupat.fi sivustolla oli hyvä artikkeli siitä, miten valita sopivat ja hyvät juoksukengät. Luin kyllä artikkelin, mutta siinä oli niin monta kohtaa mitkä olis pitänyt ottaa huomioon, että en mää jaksanu nyt ihan noin vimpan päälle nyt tehä tuota hankintaa! 😉 Mutta siis tuo kohta, että käy sovittamassa niitä kaupassa ja tilaa sit netistä halvemmalla on oikeastaan ihan fiksu mutta toisaalta naurettava: eikö oo ihan sama ottaa ne sieltä kaupasta mukaan? Jos ne kerran on hyvät? Säästyy siltä vaivalta että menee nettiin ja tilaa, kyllähän sen vaivan säästöstä voi maksaa vaikka sen parikymppiä mitä ne vois maksaa kaupassa enemmän…

Millaisia juokukenkiä teillä on kenkähyllyssä?! Kellään kokemusta noista Airmaxeista?

Yksi vastaus artikkeliin ”Juoksukengät netistä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

19 + = 26