Mistä kannattaa ottaa 5000 euron laina?

Olis tarve 5000 euron kulutusluotolle. Tarttee hankkia ja käydä reissussa ja olen nyt päättänyt rahoittaa nämä asiat lainarahalla. Jos jollakin on tähän sanomista, voi kommentoida vapaasti tämän tekstin alle.

Tämmönen loma ois tiedossa Alpeilla muutaman kuukauden päästä!

5000 euron kulutusluotto tulee maksettua aika nopeasti takaisin, jos tulotaso on kohtuullinen. Katsoin että voin laittaa vaikka 500 lainan lyhentämiseen kuussa, jolloin laina lyhenee reilustikin vuodessa pois. Saan tarvitsemani asiat heti, ja jos saan lainan edullisesti maksan siitä lystistä muutaman satasen.

Edullisin 5000 euron laina

Olen katsonut lainojen hintavertailua Vertaalaina.fi sivustolta. Se on riippumaton, selkeä sivusto, joka listaa tarjolla olevia lainoja valitsemasi summan mukaan. Ylimpänä on edullisimmat lainat ja alimpana kalleimmat. 5000 euron lainassa edullisin laina löytyy norjalaiselta Komplett Bankilta, jossa 5000 euron laina kustantaa edullisimmillaan vain 5194 euroa. Se ei kuulosta pahalta ollenkaan.

Komplett Bankin lainaa saadakseen täytyy olla 23-vuotias ja pitää olla säännölliset tulot. Ehkä pitää lähettää tulotiedotkin, en tiiä, mutta luulisin ihan tavallisilla tuloillani saavani tuolta lainan kohtuullisella hinnalla. Toki ymmärrän, että lainasivustolla ilmoitettu hinta on alkaen hinta, eli tuolla ilmoitetulla 7,32% vuosikorolla Komplett Bankilta irtoaa lainaa edullisimmillaan. Voi olla että en noin edullisesti saa. Täytyy kokeilla. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido mihinkään eikä se maksa mitään.

Kallein 5000 euron laina

Vertailun kallein laina on Risicumin laina, jossa todellinen vuosikorko nousee yli 80 prosenttiin. Vuoden aikana laina tulee kustantamaan yhteensä 6802 euroa, joten eroa edullisimpaan lainaan on yli 1600 euroa! Risicumilta lainaa saa yli 20 vuotias enkä tiedä kuinka tarkkaan tulotietoja katsotaan. Sen tiedän, että ilman luottotietoja lainaa ei tietenkään myönnetä. Mutta luulisin, että täältä köyhälle irtoaa helpommin lainaa kuin tuolta edullisimmasta paikasta. Köyhän elämä todella on kallista, jos sen pitää maksaa lainastaankin kymmenkertaisesti!

Entä lainan kilpailuttaminen?

Katsoin, että voin lähettää lainahakemukseni myös esim Freedom Rahoituksen tai Rahoitu.fi sivuston kautta, jolloin saan yhdellä lomakkeella lainahakemukseni useaan paikkaan yhtä aikaa. Nämä sivustot nimittäin kilpailuttaa kuluttajien lainoja ilmaiseksi. Saat sitten sähköpostiin lainatarjoukset lainafirmoilta, jotka oli kiinnostuneita tarjoamaan sinulle lainan. Ehkä kokeilen tätä. Tääkään ei nimittäin sido mihinkään enkä häviä siinä mitään, vaikka katson mistä paikoista ja millä hinnoilla minulla olisi mahdollisuutta lainaa saada.

Mistä sinä olet saanut lainasi? paljonko maksoit lainastasi kuluja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 6 = 4